Palmesteyn Boeuf Blonde, een uniek stukje vlees van eigen bodem

De basis is het Franse ras Blonde d’Aquitaine, welke inmiddels al bijna veertig jaar in eigen beheer gefokt wordt in de Bohemen en in Nederland. Palmesteyn vlees komt van de traditionele boerderijen in de Betuwe, Twente en in de Bohemen. De kuddes lopen vrij buiten rond in de uitgestrekte weiden en aansluitende bosranden. De stieren lopen bij de koppels om op natuurlijke manier zorg te dragen voor de nakomelingen. De kalfjes worden natuurlijk geboren en lopen en zogen de hele zomer bij de moeder. Door de natuurlijke manier van fokken kan het dier zich rustig ontwikkelen, hierdoor is het vlees van Palmesteyn bijzonder smaakvol, mooi van kleur en structuur en bovendien zeer mals en gezond. Stadsmarkt De Pijp is trots dat zij dit vlees aan u kunnen aanbieden. In de eigen slagerij wordt met veel zorg en aandacht het vlees geportioneerd en uitgestald. In de winkel kunt u rechtstreeks het zuivere vlees en tevens bijzondere delen kopen die -ook in de gastronomie- bijzonder gewaardeerd worden. Op deze manier zorgt Stadsmarkt De Pijp er voor dat lekker, verantwoord en gezond eten betaalbaar is voor iedereen.

Stadsmarkt De Pijp, Van Woustraat 103-109

Geplaatst in ZUID! nieuws.