Familiebedrijf Miedema & Zn biedt al 25 jaar vakmanschap

Het stofferen van meubels is meer dan alleen een praktische kwestie, in veel gevallen hangen daar ook persoonlijke en emotionele aspecten aan. Daarom staat bij meubelstoffeerderij Miedema & Zn persoonlijke aandacht en klantgerichtheid al een kwart eeuw hoog in het vaandel.

Miedema & Zn is al 25 jaar lang een familiebedrijf dat werkt vanuit persoonlijke benadering van de klanten door een vrijblijvende afspraak bij de mensen thuis te maken. Daar wordt samen gekeken naar de wensen van de klanten om samen de beste oplossing te vinden. De juiste keuze van stoffen is daarbij van cruciaal belang. De meubelstoffeerder heeft daarvoor een enorm uitgebreide collectie stoffen van topmerken, van tijdloze klassiekers tot eigentijdse ontwerpen. Deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en begeleiden in het maken van de beste keuzes voor uw meubels.

Duurzaamheid is daarbij een belangrijke factor. Door te werken met circulaire meubelstoffen van gerenommeerde merken die bekendstaan om hun innovatieve en hoogwaardige stoffen, wordt bijgedragen aan een duurzamere wereld. Maar niet alleen de impact op het milieu wordt hiermee geminimaliseerd, ook helpen circulaire materialen de levenscyclus van meubels te verlengen.

Niet voor niets is het familiebedrijf in 25 jaar van een bescheiden onderneming uitgegroeid tot een vertrouwde naam die synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap. Miedema & Zn wil op die solide basis verder bouwen aan een veelbelovende toekomst, waarin innovatie en creativiteit sleutelwoorden zijn. Met een oog voor detail en een hart voor ambacht blijven ze streven naar de hoogste kwaliteit in meubelstoffering.

Steunend op de pijlers kwaliteit, ambachtelijk werk, persoonlijke benadering en duurzaamheid weet het Miedema & Zn zijn positie als toonaangevende meubelstoffeerder te waarborgen. Of het nu klassieke familiemeubels – die vaak een grote emotionele waarde hebben – betreft, nieuwe of al oudere meubelstukken gaat, de meubelstoffeerder kijkt met u naar de beste oplossing.

Kom langs in de vestiging in Amstelveen (voorheen Arie Piron) of maak een afspraak bij u thuis en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur: Miedema & Zn,Van Heuven Goedhartlaan 589B in Amstelveen, tel. 020 244 3189. Meer info: www.miedemaenzn.nl

0 Shares