Crowdfunding voor ernstig zieke Ruby uit Amsterdam

Ruby Mavis Pearl Alladin uit Amsterdam is 25 jaar oud en al 12 jaar ernstig ziek. Dat is de helft van haar jonge leven! Vanwege het Ehlers Danlos syndroom, het Tethered Cord Syndroom, de ziekte van Lyme en ME/CVS staat het leven van Ruby al ruim 12 jaar op zijn kop. Bijna al die jaren heeft ze door ondraaglijke pijnen en totale uitputting dag en nacht in bed gelegen. Eenzaam en alleen in een donkere kamer, omdat ze geen licht en geluid kan verdragen. Ze heeft haar school niet kunnen afmaken, moest stoppen met haar dansopleiding aan de Nationale Ballet Academie en is al haar vrienden en vriendinnen kwijtgeraakt. Een onmenselijk bestaan voor een jonge vrouw!

De enige kans op een enigszins normaal en zelfstandig leven, zijn twee ingrijpende operaties in Amerika. Voor de beide operaties, inclusief alle onkosten en de controlereis 6 maanden later,  is €200.000,– nodig. Op dit moment is er ruim €145.000,- beschikbaar, een indrukwekkend bedrag, maar helaas nog onvoldoende om de twee operaties mogelijk te maken.

Ruby wil niets liever dan gezond zijn en weer meedoen aan het leven, net als andere, jonge vrouwen sociaal zijn, werken, sporten, op vakantie kunnen, naar de film of uit eten gaan, vrienden en vriendinnen hebben en wie weet op een dag verliefd worden en haar eigen gezin stichten. De operaties in Amerika bieden haar deze kans en geven haar weer hoop! Wilt u helpen en bijdragen aan deze operaties? Meer informatie is te vinden op saferubyslife.nl.

0 Shares