Gynaecologie Amsterdam, vertrouwde praktijk zonder wachttijd

In een grote en lichte ruimte op het WG-terrein is Gynaecologie Amsterdam op 1 juni 2021 gestart. Het betreft de voortzetting van de gynaecologiepraktijk die eerst deel uitmaakte van de Jan van Goyenkliniek. De nieuwe kliniek biedt dezelfde goede en discrete zorg.

U kunt bij Gynaecologie Amsterdam terecht voor al uw gynaecologische vragen en problemen waaronder een afwijkend uitstrijkje, overgangsklachten, anticonceptie, menstruatiestoornissen, huidproblemen en vruchtbaarheidsproblemen. De kliniek is een kleinschalige praktijk, waar ervaren vrouwelijke gynaecologen en assistenten werken. Gynaecologische klachten zijn intiem van aard en daarom vinden cliënten het vaak heel prettig om op een praktijk te komen waar alleen vrouwen werken.

Door het kleine team is er veel ruimte voor een persoonlijke benadering en ruime aandacht voor de cliënt. Ook probeert Gynaecologie Amsterdam zo milieubewust mogelijk te werken en dat merkt u aan de koffie, maandverband en de handdoekjes.

Gynaecologie Amsterdam biedt echt een alternatief voor de grote ziekenhuizen qua kleinschaligheid, persoonlijke zorg (u heeft uw eigen gynaecoloog) en er zijn geen wachttijden. Kortom de deur staat voor u open!

0 Shares