Het Dak Eraf! in het Cobra Museum

Na het succes van Dating at Cobra tijdens 24Hrs Amstelveen komt het tweede event eraan, georganiseerd door de Cobra Academy. Op zondag 22 oktober staat het Cobra Museum op zijn kop met “Het Dak Eraf!” – een dag vol activiteiten, muziek, lekkernijen en een geweldige sfeer!

Het dak gaat eraf Tijdens “Het Dak Eraf!” kun je deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals kledingruil, rollerskaten, en een salsa workshop. Natuurlijk kun je genieten van heerlijke hapjes van lokale ondernemers. Het evenement begint om 14:00 uur en gaat door tot 20:00 uur. De toegang is gratis, en iedereen is van harte welkom!

Thriften, dansen en skaten in het museum? Het kan allemaal tijdens “Het Dak Eraf!” In het museum is een kledingruilmarkt waar je je tweedehands kleding kunt meenemen en ruilen. En als je dacht dat rollerskaten in een museum onmogelijk was, dan moet je dit evenement bijwonen. Daarnaast kun je samen met Swing Latino en DJ VCR je beste salsa moves laten zien!

Cobra Academy Achter “Het Dak Eraf!” staat de Cobra Academy, bestaande uit jongvolwassen adviseurs die hun eigen doelgroep vertegenwoordigen. Ze fungeren als mede-programmamakers, denktank en peer-educators van het Cobra Museum. Hun doel is om het museum aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor jongvolwassenen en hen kennis te laten maken met het Cobra Museum.

Kom op 22 oktober naar het Cobra Museum voor een onvergetelijke dag tijdens “Het Dak Eraf!”

Meer informatie over het programma vind je op www.cobra-museum.nl

0 Shares