3 juni Dating at Cobra

Op zoek naar een unieke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd te genieten van kunst? Dan is speeddaten in het Cobra museum misschien iets voor jou! Op zaterdag 3 juni van 14.00-16.00 uur organiseren de leden de Cobra Academy Dating at Cobra tijdens 24hrs Amstelveen.

Een event waar ontmoeting, experimenteren en vrijheid centraal staan. Tijdens dit gratis evenement loop je met je date door de twee nieuwe tentoonstellingen Grenzeloos en vrij en De andere Picasso. Terug naar de bron. Door samen over de kunstwerken te praten aan de hand van een aantal prikkelende vragen, leer je elkaar beter kennen en wie weet ontstaat er wel een klik! Na elke ronde is er weer een nieuwe date, dus je hebt genoeg kansen om leuke mensen te ontmoeten.

Ter afsluiting kun je op het terras napraten onder genot van een mocktail en salsamuziek. Er draait een DJ en er is een salsa instructeur aanwezig om jouw salsa-skills bij te spijkeren. Kortom, het speeddaten in het Cobra museum is een originele manier om nieuwe mensen te leren kennen terwijl je geniet van mooie kunstwerken en muziek. Meer informatie over Dating at Cobra vind je op cobra-museum.nl.

0 Shares