Stap eens binnen in de wereld van Den Hollandsche Grafmonumenten

Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een grafsteen. “Een grafsteen is altijd persoonlijk. Een ontwerp maken samen met de familie doe ik met de grootste zorg en aandacht.”

Aan het woord is Marco Fronik van Den Hollandsche Gedenktekens, dat sinds 2023 is gevestigd aan de Middenweg 189h in de Watergraafsmeer. Hij is al ruim tien jaar adviseur bij het bedrijf. “Door goed te luisteren, te inspireren en mee te denken, vertaal ik de wensen naar een uniek en bijzonder gedenkteken. Wat blijft is de herinnering”, vervolgt hij.

“Tijdens een bezoek aan de showroom aan de Middenweg kan worden rondgelopen in de inspiratiewinkel om alle materialen te zien en te voelen. Er zijn diverse gedenktekens opgesteld van natuursteen, versteend hout, glas, RVS, cortenstaal. Ook houden we rekening met het beschikbare budget. Den Hollandsche heeft gedenktekens van betaalbaar design tot een exclusief gedenkteken op maat.”

Den Hollandsche plaatst al jarenlang gedenktekens in Amsterdam vanuit de winkel in Mijdrecht. Het bedrijf is bekend met de richtlijnen in Amsterdam en er is vaak persoonlijk contact met de beheerders van de begraafplaats. ‘In onze winkel in Mijdrecht komen al jaren veel families uit Amsterdam. Om dichter bij families te zijn is de winkel in Amsterdam vorig jaar geopend’, aldus Den Hollandsche.

Een duurzame grafsteen is ook hier steeds belangrijker. Den Hollandsche is sinds 2022 aangesloten bij TruStone, een organisatie die zich inzet voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. Daarnaast is het bedrijf lid van Circle Stone, een initiatief om grafstenen een tweede leven te geven. Tevens kan worden gekozen voor een Nederlandse zwerfkei als grafmonument.

De nieuwe inspiratiewinkel heeft een intieme sfeer en ligt in het hart van Amsterdam-Oost. Loop gerust binnen voor inspiratie, of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. Bekijk de website www.denhollandsche.nl voor openingstijden van de nieuwe winkel.

Meer weten?

www.denhollandsche.nl/amsterdam

Middenweg 189h, Amsterdam

 

 

 

 

0 Shares