Nieuwe editie SDG Traineeship

De aanmeldingen voor de 5e editie van het SDG Traineeship zijn geopend! Een uniek programma om jongeren kennis te laten maken en ervaring te bieden met sociaal en duurzaam ondernemen. SDG Trainees zullen dan ook worden opgeleid tot ware ‘SDG-professionals’. Tijdens dit 15 weken durende parttime traject committeert een team van gemotiveerde studenten/jonge professionals zich voor 1 dag per week om een concrete SDG-case van één opdrachtgever aan te pakken.

Zo helpen de trainees de integratie van de Sustainable Development Goals (SDG’s) in het bedrijfsleven en de publieke sector te versnellen en maken ze direct de nodige impact! Tegelijkertijd biedt het programma hen de gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en hun carrièrekansen te verbeteren. Zo bieden  duurzaamheidsconsultants de trainees gedurende het traject inspirerende sessies en trainingen aan op het brede terrein van duurzaamheid en sociale inclusie. Ook worden de trainees onderdeel van een alumnivereniging.

Kortom, een uniek traject om meer kennis op te doen en een beeld te krijgen hoe je duurzaamheid integreert in een toekomstige baan. Inmiddels hebben er al honderden jongeren en tientallen organisaties deelgenomen aan het SDG Traineeship!

Ook aan de slag als trainee of opdrachtgever in Amsterdam-Zuid? Aanmelden kan tot 13 februari, het traineeship start 13 maart 2023. Kijk voor meer informatie op sdghouse.org/sdg-traineeship
0 Shares