Letselschade, een vak apart!

Een oud Hollands gezegde luid “een ongeluk komt zelden alleen”. Bij Van Dort Letselschade weten ze daar alles van.

Krijg je te maken met letsel bijvoorbeeld na een aanrijding of een bedrijfsongeval, dan is dat dikke pech. Een schadevergoeding is dan meestal niet het eerste waar je mee bezig bent. Het besef dat je schade lijdt, komt pas later als je de nota moet betalen van de ambulance of de fysiotherapie. Of als inkomsten wegvallen, doordat je niet meer kunt werken. Dan wil je die schade vergoed krijgen van degene die verantwoordelijk is voor de schade. Je komt dan terecht in de juridische wereld van de letselschade, die veel voetangels en klemmen kent.

Naast vergoeding van je extra kosten en je inkomensverlies veroorzaakt letsel ook persoonlijke ellende, pijn en verdriet. Het letsel tast je gevoel van welzijn aan. Dat is een aantasting die zich moeilijk laat vaststellen of vergoeden. Toch dient ook die schade, in de volksmond smartengeld genoemd, te worden vergoed. Je krijgt dus als slachtoffer te maken met complexe en onbekende materie. De complexiteit van deze materie rechtvaardigt de inschakeling van een letselschadespecialist. Een van de meest vooraanstaande kantoren op dit gebied is Van Dort Letselschade. Zij hebben een vestiging in Maastricht en in Amsterdam-Zuid. Al jaren staan zij slachtoffers van ongevallen bij.

Een ongeval kan een grote impact op het dagelijks leven hebben. Een langdurige en soms hoog oplopende discussie over de schadevergoeding kun je er als slachtoffer, op z’n zachtst gezegd, niet bij gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk uit de vervelende situatie komt, is het van groot belang dat je een topper aan jouw kant hebt staan. De tegenpartij is doorgaans namelijk een machtige verzekeringsmaatschappij met een grote juridische afdeling. Tegen een dergelijke partij kan alleen een professional op die dagelijks niet anders doet en die zich niet laat afschrikken.

Van Dort Letselschade staat als zodanig bekend maar ook als een empathisch en eigenzinnig kantoor. Zij geven de strijd met de verzekeraar nooit op en zien slachtoffers als mens, niet als dossiernummer. Doordat zij in heldere taal communiceren richting slachtoffers creëren zij duidelijkheid over het letselschadeproces en over zaken die slachtoffers mogen verwachten.

Van Dort Letselschade maakt zich niet alleen sterk voor het realiseren van de schadevergoeding waar het slachtoffer recht op heeft, maar probeert die vergoeding ook de start te laten zijn van een nieuw begin; van dikke pech naar nieuw geluk!

Wat veel mensen niet weten, is dat Van Dort Letselschade ook een gratis second opinion geeft voor letselschadezaken die bijvoorbeeld behandeld worden door een rechtsbijstandsverzekering of ander letselschadekantoor. Aangezien er bij letselschade voor het slachtoffer vaak grote belangen op het spel staan is het verstandig om hier gebruik van te maken.

Bent u nieuwsgierig geworden, of wilt u een second opinion, neem dan een kijkje op de website www.vandortletselschade.nl

 

0 Shares