‘Strength in Motion’ organiseert op zaterdag 4 juli een actieve open dag voor de buurt

Per  juli opent ‘SIM’ haar deuren weer en dat vieren ze graag samen. Wil je werken aan een fit en sterk lichaam, meld je dan snel aan voor één van de workshops tijdens de open dag op zaterdag 4 juli.

De afgelopen maanden heeft SIM klanten digitaal begeleid. Maar het voelt heel goed om de deuren weer ‘fysiek’ te kunnen openen. Op zaterdag 4 juli is er een open dag voor de buurt en op het programma staan diverse mini-workshops van 20 minuten. Kwalitatief bewegen staat voorop. De workshops hebben allen een andere focus: core, conditioning of mobility. Daarnaast kan je een ‘movement screen’ laten maken die zicht geeft op je bewegingsuitslag en houding. Voor advies over voeding en gezondheid kan je terecht bij de voedingsdeskundige en gezondheidswetenschapper die diverse ‘Q&A’ sessies organiseert. Oefeningen en advies voor trainen tijdens- en na de zwangerschap komen aan bod tijdens de ‘SIM moms’ clinics.

Het volledige programma staat op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/SIM.Strengthinmotion/

Wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je dan aan via info@sim.amsterdam. Binnenlopen zonder afspraak mag natuurlijk ook. Sport je liever samen? Neem dan gerust je buurman/ vrouw of vriend / vriendin mee.

Ben je in voor een challenge? Dan maak je kans op een week gratis small group trainingen.

SIM ziet je graag op zaterdag 4 juli!  Tijdens de Open Dag worden de richtlijnen van het RIVM nageleefd.

Team SIM | Strength in Motion

Beethovenstraat 91-H,

Amsterdam, NH 1077 HS

https://sim.amsterdam/

Sim offers personal training, small group training and online training. Our personal trainers have experience in dance, gymnastics, martial arts, pregnancy, health science, nutrition & dietetics and vitality.

0 Shares