1e editie FC Amsterdamse Bostoernooi

Aan de rand van het Amsterdamse bos en aan de voet van het Wagnerstadion zal aanstaande zaterdag 14 januari bij voetbalvereniging FC Amsterdamse Bos de 1e editie van het FC Amsterdamse Bostoernooi worden afgewerkt.

Aan het toernooi zullen de 35+ teams van de volgende voetbalclubs deelnemen: AFC Ajax, Nautilus, Taba, Geuzen Middenmeer, Legmeervogels, Jos Watergraafsmeer, AMVJ en FC Amsterdamse Bos.

De dag biedt veel meer dan alleen voetbalplezier. Voor deelnemers, aanhang en belangstellenden is er op 14 januari op het Sportpark Amsterdamse Bos van alles te doen. Naast een springkussen voor de kinderen kan er na afloop van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje geluisterd worden naar de muzikale noten van Amsterdamse topzanger Robert Leroy en DJ Jasper.

Locatie: Sportpark Amsterdamse Bos, Jan Tooropstraat 48, 1182 AE Amstelveen

Start toernooi: 11.00

Eind toernooi: 16.00

Ben je individueel of als team op zoek naar een leuke nieuwe voetbalvereniging, dan is zaterdag 14 januari ook de ideale mogelijkheid om de sfeer bij de gezelligste club van Amstelveen te proeven.

Meer info op  www.amsterdamsebos.com of mail naar: info@amsterdamsebos.com

Lid worden: secretaris@amsterdamsebos.com

Sponsor worden: sponsoring@amsterdamsebos.com

UPDATE 14-1-2023: De velden zijn vanwege het slechte weer helaas afgekeurd echter gaan de feestactiviteiten vanaf 16.00 gewoon door.

0 Shares