Aantrekkelijke loopbaanswitch

Stuk voor stuk veroveren ze je hart. Dat joch met die ondeugende ogen. Het verlegen snoetje van de peuter. Het is heerlijk, werken met kinderen. En dat niet alleen. Het is betekenisvol! Voor nu en later. Want ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze samenleving mooier. Humankind kinderopvang en -ontwikkeling opent een wereld aan kansen. Voor ieder kind. En voor jou. Want Jij Telt!

Jouw kansen in kinderopvang
Het is nooit te laat voor een carrièreswitch. Of je nu werkt in de zorg, het onderwijs of op dit moment geen betaald werk hebt. Met jouw grote hart voor kinderen zit kinderopvang jou als gegoten. Als jij er klaar voor bent, biedt Humankind de juiste leerroute. Op basis van jouw werkwensen, je werkervaring en vooropleiding bepalen we samen het juiste opleidingstraject. Wat je vandaag leert, oefen je morgen in de praktijk. Je kunt direct aan de slag als pedagogisch medewerker in ontwikkeling.

Kies voor impact. Kies voor Humankind
Misschien voldoet je diploma (net) niet of niet meer? Geen probleem! Heb jij minimaal havo of mbo-3? Ga naar www.humankind.nl/zijinstroom en deel je gegevens.  Met één van de betaalde* opleidingen van de Humankind Academie sta je misschien al binnen een paar maanden aan de wieg van de astronauten, de mama’s en de theatermakers van de toekomst. Als volwaardig pedagogisch medewerker. Diploma op zak.

Onze opleidingslocaties vind je in:

Amsterdam
Blaricum
Bunnik/ Odijk
Laren
Leusden

Meer weten? Ga naar www.humankind.nl/humankind-academie

Vragen? Neem contact op met Marloes Kessels via 06 – 57 66 63 77.

* De Humankind Academie. We betalen je salaris én je opleiding!

 

 

0 Shares