Bebo Parket al jaren een begrip in vloerenland!

Bebo Parket is al jarenlang één van de grootste in de vloeren wereld. Wij produceren onze houten producten helemaal zelf vanaf het zaadje in de grond tot de vloer bij u op de grond. Wij maken onze vloeren naar de wens van onze klanten. U kunt dus kiezen uit brede planken of smalle planken, uit hele levendige vloeren of juiste hele rustige vloeren. Alles is dus mogelijk bij ons. Wij zijn ooit begonnen met alleen maar houten vloeren, maar wij hebben ons de afgelopen jaren uitgestrekt naar allerlei soorten vloeren bijv, laminaat vloeren, PVC vloeren, vinyl vloeren, tegel vloeren tot aan de nieuwste trend vloeren.
Ook hebben wij onze eigen bezorgdienst aan huis door heel Europa en wij bieden ook onze eigen legservice aan. Dus u kunt gewoon bij ons langskomen en onze professionele verkopers kunnen u meehelpen met de juiste keuze te maken qua vloer. En onze vakkundige vloerenleggers kunnen voor u de vloer komen leggen. Wij zijn begonnen met ongeveer 8 a 10 mensen en hebben nu meer dan 150 mensen in dienst. Onze voorraad is meer dan 500.000m2 vloer dit kan direct uit geleverd worden dus voor een ieder wat wils. Bij ons krijgt u altijd de laagste prijs op al onze vloeren, hoe kan dat? Wij verdienen liever een dubbeltje per m2 en verkopen 200.000m2 vloer dan een kwartje per m2 en verkopen maar 50.000m2 vloer.

Het assortiment van Bebo Parket:

Laminaat – Bij Bebo Parket kun je kiezen uit meer dan 300 soorten laminaat vloeren. Je kunt kiezen uit verschillende soorten decors, zoals laminaat met een houtlook of laminaatvloeren met een tegellook. Ook kun je kiezen uit breed laminaat of laminaat met V-groef of vlak laminaat. De keuze is enorm! Bekijk hier het laminaat in alle soorten die Bebo Parket kan leveren.

Laminaat met houtlook – Laminaat vloeren met een houtlook zijn heel populair in Nederland. Er zijn meer dan 500 soorten laminaat met een houtlook. Je hebt daarnaast keuze uit verschillende soorten hout die bij het maken van laminaat gebruikt worden. Het meeste wat gebruikt wordt is eikenhout, verkrijgbaar in allerlei kleuren. Waar vroeger laminaat bestond uit 2 of 3 stroken, zijn tegenwoordig brede laminaat vloeren de trend. Laminaat met een houtlook zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

Laminaat met Tegellook – Tegel laminaat is sinds enkele jaren heel populair in Nederland geworden, hoe komt dat? Wanneer mensen laminaat in hun woonkamer wilden hebben, dan moest altijd rekening gehouden worden met de overgang van de woonkamer naar de keuken ,vanwege de hoogte verschillen. Dan zijn echte vloertegels een veel duurdere optie dan laminaat. Vandaar de keuze om een laminaat vloer te ontwikkelen, welke bijna niet te onderscheiden is van een tegel vloer. Tevens is bij de tegellaminaat de toplaag extra watervast gemaakt, zodat het ook geschikt is om in de keuken te gebruiken.

Welke laminaat kies je voor welk doeleind?

Bebo Parket heeft verschillende soorten laminaat vloeren waarbij je uit kiezen uit normaal woongebruik, intensief woongebruik, zwaar intensief woongebruik en industrieel gebruik. Laminaat vloeren voor normaal woongebruik zijn vloeren die vaak worden gebruikt voor in slaapkamers of voor op zolders. Ook kan dit laminaat worden gebruikt als je het maar enkele jaren nodig hebt voor woonkamer gebruik. Laminaat met intensief woongebruik zijn laminaatvloeren, die voor het hele huis gebruikt kunnen worden. Dit laminaat is meestal ook geschikt voor vloerverwarming. Als je voor laminaat gaat voor zwaar intensief gebruik, dan zit hier meestal een garantie periode op van 25 jaar. Dit laminaat is geschikt voor grote gezinnen en licht winkel gebruik. Als je gaat voor laminaat dat geschikt is voor industrieel gebruik dan worden deze laminaat vloeren vaak gebruik in drukke winkels en in fabrieken. Dit laminaat is zelfs geschikt om met zware voertuigen over heen te rijden. Je kunt dus bij Bebo Parket kiezen uit verschillende gebruiksklasses. Tegenwoordig is het meeste laminaat geschikt voor vloer vloerverwarming.

Waarom kiezen voor laminaat van Bebo Parket?

Bebo Parket geeft op hele assortiment laminaat de laagste prijs garantie. Als jij elders hetzelfde laminaat goedkoper vindt, en je kunt het aantonen, dan krijg jij het laminaat bij Bebo Parket goedkoper. Waarom veel mensen ook voor Bebo Parket kiezen is het ruime assortiment waar uit te kiezen is. Het grootste deel van het laminaat is direct uit voorraad leverbaar en dat kunnen de klanten gelijk meenemen. Ook de combinatie aanbiedingen zijn heel populair bij Bebo Parket. De combinatie aanbiedingen zijn aanbiedingen waarbij je ondervloer en plinten er gratis bij krijgt.

Ben je benieuwd naar de aanbiedingen en het ruime assortiment laminaat van Bebo Parket? Dan nodigen wij u uit om een keer bij ons langs te komen in Vriezenveen op de Bovenlandweg 10. Of neem een kijkje op onze website www.beboparket.nl.

0 Shares