Brood van Le Perron, het genieten dat goed voelt

Le Perron, de broodkraam op de Zuidas, is geboren op de biologische Noordermarkt in Amsterdam. Daar vonden biologische boeren en producenten in de jaren tachtig van de vorige eeuw een belangrijke plek waar ze hun waren direct aan de consumenten konden aanbieden. Het directe contact met de consument is bij Le Perron nog altijd het principe. De winkels en markten zijn gericht op de lokale markt. Persoonlijk contact met de consument vindt Le Perron de basis voor een succesvolle winkel en markt.

Le Perron staat voor de smaak van echt brood en vakmanschap. “De broden worden met liefde, passie en geduld gemaakt. We hechten waarde aan de goede komaf van al onze producten. De meeste van onze broden zijn biologisch, en altijd 100 procent natuurlijk. In onze bakkerij wordt nog steeds op ambachtelijke wijze geproduceerd, veel broden worden met de hand gevormd en we zijn door innovatie in staat te verrassen in smaak.”

Op de markt en de winkels staat versheid voorop en worden de broden dagelijks afgebakken.  De komende jaren zal gezond voedsel en duurzame productie steeds belangrijker worden. Le Perron gaat terug naar de basis en onderscheid zich in de markt door brood met zo weinig mogelijk additieven.

“Met onze kernwaarden vitaliteit, Puur en Authentiek, Spannend en Persoonlijk en toegankelijk richten we ons op de klant. We laten je genieten, unieke smaakcombinaties proeven en beleven wat goed voelt. In onze biologische bakkerij beginnen de bakkers al vroeg in de ochtend om de lekkerste baguettes, flûtes, grootbroden en andere lekkernijen klaar te hebben liggen. We experimenteren en zijn innovatief. Speciaal bieden we diversiteit in onze eigen broodrecepturen, om de keuze zo persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken. Wij doen graag ons uiterste best en helpen je meer dan graag. Le Perron: jouw geluksmoment vol gewaagde en verrassende smaakcombinaties.” Dan: “Met ons brood zorg je goed voor je lichaam en geest, krijg je een energiek gevoel en hierdoor krijg je een positieve kijk op het leven. Want wij weten hoe je geniet.”

Le Perron is iedere donderdag te vinden op de Zuidasmarkt, George Gershwinplein

 

0 Shares