Cobra Pakt Uit!

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 juli kunnen bezoekers van het Cobra Museum voor Moderne Kunst genieten van diverse activiteiten naar aanleiding van de nieuwe tentoonstellingen Grenzeloos en vrij. Van Appel tot Basquiat en De andere Picasso. Terug naar de bron.

Live at Cobra

Vier de 75e verjaardag van de internationale Cobra-beweging (1948 – 1951) met ons mee en geniet op zaterdag 29 juli tussen 14.30-16.30 uur van livemuziek van de jonge singer-songwriters Avinash en Zach Steiner in het café van het Cobra Museum.

Voorleesmiddag tussen de kunst

Zondag 30 juli van 13.00-15.00 uur organiseert het Cobra Museum in samenwerking met Bibliotheek Amstelland een boeiende voorleesmiddag vol fantasierijke verhalen en kleurrijke prenten. Allon en Hannah van de Bibliotheek Amstelland zullen voorlezen uit verschillende boeken, waaronder “Dit is voor jou” van Sanne te Loo, “De Walvis wilde meer” van Rachel Bright en “Bob maakt kunst” van Marion Deuchars. Deze leuke en eigenzinnige verhalen nemen je mee op ontdekkingsreis naar wat jou gelukkig maakt en hoe je dat kunt uiten. Er wordt verschillende keren per uur voorlezen en is voor kinderen vanaf 4 jaar. De activiteit is gratis, exclusief museumentree.

Instaprondleidingen

Voor degenen die meer willen weten over de kunstwerken in de tentoonstelling Grenzeloos en vrij, worden er instaprondleidingen aangeboden van vrijdag 28 t/m zondag 30 juli om 14.00 en 15.00 uur. Een ervaren museumdocent neemt de bezoekers mee op een boeiende tour door de tentoonstelling, waarbij de verhalen achter de kunstwerken worden onthuld. Deze rondleiding duurt een half uur en is gratis, exclusief museumentree.

Voor meer informatie over alle activiteiten en het Cobra Museum voor Moderne Kunst kunt u terecht op de website www.cobra-museum.nl of bel naar 020-5475050. Mis deze bijzondere gelegenheid niet en kom naar het Cobra Museum om te genieten van kunst, cultuur en inspiratie tijdens Cobra Pakt Uit!

 

Foto: singer-songwriter Avinash

0 Shares