Creatief denken helpt WALDO deels door de crisis

De strengere coronamaatregelen treffen natuurlijk ook patisserie WALDO. Door creatief te denken en met inventieve oplossingen te komen, weet de ondernemer er toch nog het beste van te maken.

“De meest creatieve oplossingen komen tevoorschijn om in de positieve flow te blijven en zoveel mogelijk mensen blij te mogen blijven maken met onze vers gebakken taart, chocolade, brownies en scones”, reageert WALDO. “Zo hebben we diverse boxen gelanceerd, waardoor mensen thuis kunnen genieten van onze heerlijkheden. Denk aan de ontbijtbox en afgelopen week hebben we de high tea box gelanceerd. Sinds de eerste lockdown bieden we de verjaardagsbox aan. De boxen kunnen in de omgeving Amsterdam worden bezorgd.” Daarbij plant WALDO gratis bezorgmomenten in om mensen te verrassen.

“Oók voor de halloween-/sint en kerstperiode hebben we al weer veel leuke acties bedacht, met name ook voor bedrijven die hun medewerkers iets lekkers willen thuissturen, omdat we massaal thuis aan het werk zijn. We proberen er in ieder geval het beste van te maken en met ludieke acties in de positieve flow te blijven.”

Voor bestellingen of meer informatie ga naar www.waldopatisserie.nl.

   

0 Shares