De nieuwe Honda Civic en Mazda CX-60 Plug-in Hybride

Japanse autospecialist Van Nieuwkerk heeft twee nieuwe hybride modellen in de showroom staan. De nieuwe Honda Civic e:HEV en Mazda CX-60 zijn Japans vakmanschap in de puurste vorm. Bent u opzoek naar een auto waarbij de wereld van comfort, uitstraling en snelheid samenvalt met de wereld van hybride auto’s? Dan past de Honda Civic of de Mazda CX-60 perfect bij u!

De Honda Civic e:HEV

Deze gloednieuwe Honda Civic e:HEV is de hybride auto voor echte bestuurders. Het is een zelfopladende, dynamische, volledige hybride hatchback die de technologie en het design van de Civic aanvult met een indrukwekkend elektrisch vemogen. De geavanceerde technologie zorgt ervoor dat u de Civiv Hybrid nooit op het net hoeft aan te sluiten. Echter wordt er door de volledig hybride aandrijflijn energie opgevangen, welke anders verloren zou gaan tijdens het remmen. Al met al wordt er door middel van de nieuwste Honda hybridetechnologie en echt vakmanschap gezorgd voor een krachtige, geëlektrificeerde aandrijving.

In tegenstelling tot de vorige Honda Civic, kent de nieuwe Civic Hybrid met een 2.0 benzinemotor aanzienlijk meer vermogen. Een systeemvermogen van 184 PK en een koppel van 315 Nm; dat zijn cijfers waar we blij van worden. Zonder in te leveren op de sportieve prestaties van de auto, scoort de Civic Hybrid het meest zuinige energielabel (A). De lagere CO2-uitstoot zorgt voor een fors lagere aanschafbelasting (BPM), waardoor de Civic Hybrid nu al leverbaar is vanaf €35.680,-. Voor deze prijs rijdt u rijklaar in een luxe aangeklede Elegance uitvoering met automaat de showroom uit.

De Mazda CX-60 Plug-in Hybride

Bent u opzoek naar een auto met een net wat hogere instap, dan is de Mazda CX-60 de auto die u zoekt. De CX-60 is de eerste plug-in hybride van Mazda. Met een gecombineerd vermogen van 327 pk kan de CX-60, in hybride modus, een topsnelheid van 200 km/u bereiken. Een krachtige 2.5l Skyactiv-G 4-cilinder benzinemotor is op innovatieve wijze gecombineerd met een grote batterij en een efficiënte elektromotor. Hierdoor kunt u tot wel 63 kilometer volledig elektrisch rijden. Met een maximaal trekgewicht van 2.500kg is geen enkele trailer te zwaar.

De achterwielaandrijving van de CX-60 zorgt ervoor dat er een goede balans in de auto heerst. Wanneer het nodig is kunnen de voorwielen ook nog worden aangedreven. Hierdoor heeft u in alle omstandigheden maximale grip.

De nieuwe Mazda CX-60 Plug-in Hybride is rijklaar verkrijgbaar vanaf € 53.690!

Automotive-centre Van Nieuwkerk

Bent u, net als ons, enthousiast geworden over de Civic Hybrid en/of Mazda CX-60? Kom dan bij Automotive-centre Van Nieuwkerk langs in Amsterdam, Hilversum, Alphen a/d Rijn of Mijdrecht en maak een proefrit.

Meer informatie vindt u op www.vannieuwkerk.nl.

0 Shares