De Winter tegemoet in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt

Ondanks de voortdurende coronamisère blijven we in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt positief, proberen we onze programmering zoveel mogelijk overeind te houden en hopen we u vooral te kunnen blijven ontmoeten.

De Koffiecorner in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt

Vanwege de RIVM-richtlijnen voor buurthuizen zijn wij helaas weer gebonden aan de 1,5m regel en is het mondkapje bij binnenkomst verplicht. Er kunnen maximaal acht buurtbewoners tegelijk in de ruimte verblijven.

U kunt binnen bij de beheerder vragen of er voldoende ruimte vrij is op dat moment. Ook kunt u zich daar inschrijven voor een bepaalde dag! Wij houden de doorstroming in de gaten zodat zoveel mogelijk mensen elkaar in de Koffiecorner kunnen ontmoeten. Het eerste kopje koffie is trouwens gratis.

Wanneer: maandag t/m vrijdag,

Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur.

 

Workshop beeldend vertellen en met een glimlach weer weg

Wij, Sara Bruinsma en Greet Muyllaert, geloven in de kracht van ontmoeting en verhalen.

In deze workshop leer je hoe je beeldend een kort en persoonlijk verhaaltje kunt vertellen. Je luistert vol belangstelling naar elkaar en ziet elkaars kwaliteiten. Met een zelfportret vol talenten loop je de deur weer uit. In deze workshop wisselen vertellen, luisteren en tekenen elkaar af. Iedereen kan mee doen!

Het doel van deze workshop is om elkaar te ontmoeten als mens en daarmee stigma en vooroordelen tegen te gaan.

Voor wie: Wie wil is welkom! Dus: professionals, vrijwilligers én inwoners van Amsterdam Zuid. Maximaal acht deelnemers.

Wanneer: donderdag 30 december a.s.

Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur.

Waar: Huis van de Wijk Rivierenbuurt, Rijnstraat 115, 1079 HA Amsterdam.

Toegang: gratis.

Aanmelding: via inschrijflijst bij de receptie van het Huis van de Wijk Rivierenbuurt, een Whats-app aan Greet: 0620719155 of een mail naar Sara: sbruinsma@dynamo-amsterdam.nl

 

Inloop en meer

De deur uit voor een kopje koffie. Om anderen te ontmoeten, een gesprek, maar misschien ook om iets te doen? Creatief aan de slag? Een spelletje? U ben van harte welkom.

Deze inloopmiddagen in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt worden georganiseerd door Actenz.

Voor wie: u woont in Amsterdam, komt er zelf niet altijd toe om iets te ondernemen en kunt hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Het vrijblijvende karakter van de Inloop en meer spreekt u aan.

Wanneer: elke woensdagmiddag.

Tijd: van 13.30 tot 16.30 uur.

Waar: in de Koffiecorner ruimte, Huis van de Wijk Rivierenbuurt, Rijnstraat 115, 1079 HA Amsterdam

Toegang: gratis.

 

0 Shares