Dine & Dance

Event Culinair is vorige week gestart met een gloednieuw event: Dine & Dance @ Felix Meritis. En het eerste event was zo geslaagd dat het zeker naar meer smaakt! Op 20 juni en 27 juni a.s. zal er daarom weer een Dine & Dance avond georganiseerd worden.

In de huidige Corona setting is er plek voor 30 gasten op locatie. De gasten ontvangen een culinair viergangendiner van chef Graeme Noon, er is livemuziek en een DJ. Naast de tafels is er ruimte gecreëerd om ook op een veilige manier en op voldoende afstand met de voetjes van de vloer te gaan. Liever thuis blijven maar toch meegenieten? Dat kan ook! Middels de Chefs box van chef Graeme Noon en een livestream. De culinaire Chefs box is via de website te bestellen. Het viergangen diner is heel gemakkelijk zelf te bereiden en zo kunt u ook thuis lekker meegenieten. Echt superleuk om eens te doen!

Een plek aan tafel voor Dance & Dine @ Felix Meritis reserveren of de culinaire Chefs box bestellen?  Ga daarvoor naar www.eventculinair.nl/dine-dance.

 

  

 

0 Shares