Februari maand van de liefde, ook op Gelderlandplein

Valentijnsdag is dé dag om je grote liefde te verwennen. Een lekker geurtje, of wordt het een mooi sieraad? Een romantisch diner voor twee, of verras je hem of haar liever thuis met zijn of haar lievelingseten? Op Gelderlandplein is alles te vinden om van 14 februari jullie dag te maken.

Douglas, Ici Paris XL, Etos, Kruidvat en Rituals helpen je graag verder om het juiste geurtje of een mooi samengesteld pakket met verzorgingsproducten voor je grote liefde te vinden. En bij veel winkels in het winkelcentrum – denk aan Hema, Blokker en Albert Heijn XL – is een groot assortiment Valentijn-accessoires te vinden om jullie dag extra feestelijk te maken.

Is het een cliché of zit er toch een kern van waarheid in: de liefde gaat door de maag. Wie geniet er niet van een heerlijk stuk Valentijnstaart met een bijpassende fles champagne of een lekkere doos bonbons? Bij Leonidas, Jamin, Multivlaai en Huize van Wely kun je je hart ophalen.

Maar natuurlijk gaat er niets boven een romantisch diner met z’n tweetjes. Ook daarvoor kun je op Gelderlandplein terecht bij een grote variatie aan restaurants die de lekkerste (afhaal) Valentijnmenu’s serveren.

ls je jouw Valentijn liever met een zelfbereide maaltijd wilt verrassen, kom dan voor de lekkerste verse ingrediënten naar het winkelcentrum; vlees van slager ’t Hakblok, vis van Volendammer Vishandel Kroon, bij La Fourchette kom je voor de lekkerste groenten en fruit, versgebakken brood haal je bij Stadsbakker Jongejans en de heerlijkste kazen bij Alexanderhoeve. Ook de supermarkten Albert Heijn XL, Jumbo City en de Aziatische supermarkt Shilla hebben een ruim aanbod om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren.

Weet jij al hoe je jouw Valentijn dit jaar gaat verwennen?

 

 

 

0 Shares