Gratis workshop fix je energierekening!

Op donderdag 27 oktober 2022 organiseert 02025 drie gratis workshops om je energierekening te fixen, in het Olympisch Stadion. Experts bieden bewoners en organisaties in de Metropoolregio Amsterdam de mogelijkheid zelf te leren hoe geld te besparen op de energierekening. Te beginnen met vijftien procent gas verminderen, met vijftien eenvoudige maatregelen.

Tussen 15:00 en 18:00 is er elk uur een workshop. Ben je benieuwd welke besparing radiatorfolie of raamfolie oplevert, en wil je zien hoe je het aanbrengt? TNO, Jungle en TONZON leggen het uit. Ook hoe je tocht verhelpt met eenvoudige, goedkope én effectieve oplossingen. Wil je nog meer bespaartips op je locatie, dan kan je ter plekke een afspraak maken bij één van de energiecoaches van !WOON of kennismaken met de Fixbrigade.

Deze workshops worden georganiseerd in het kader van ‘15% gas terug in de Metropoolregio Amsterdam”  een actienetwerk van alle overheden in de Metropoolregio Amsterdam en vele partners als !WOON, Jungle Amsterdam, TNO, Rabobank, Amsterdam Economic Board en 02025. Meld je vandaag nog aan voor een gratis workshop!

Meer informatie op www.02025.nl

Foto: Pexels – Patrycja Grobelny

0 Shares