Groepsexpositie met als thema ‘De Heilige Graal’

Zeven leden van de Onafhankelijken exposeren samen met een aantal vrienden van Texelse Kunstenaarsvereniging ZOUT van 2 tot en met 8 december onder de titel De Heilige Graal in de Kunstkapel aan de Zuidas van Amsterdam.

Was de ruimte al bijna heilig, samen met de kunst in het gebouw wordt het helemaal een belevenis. Zodoende is, met het oog op de donkere dagen voor de kerst, voor deze groepsexpositie gekozen voor de titel De Heilige Graal. Een tentoonstelling met zeer divers werk, van schilderkunst tot collages, van installaties tot textiel, van fotografie tot mixed media en natuurlijk ontbreekt beeldhouwwerk ook niet.

Deelnemers aan de Amsterdamse kunstenaarsgroep De Onafhankelijken zijn Ben Vollers, Marlies Rekers, Nora van Klingeren, Marina Wortel, Vera Jongejan, Edwin Eduard Boering, Angeline Donk en Beatrice van der Meer. Stefan Krofft, Quub, Klarina Combé, Rebecca Geskus komen van de vrienden van Texelse Kunstenaarsvereniging ZOUT. Tijdens de openingstijden zijn altijd twee of meer kunstenaars aanwezig. Op zondag 8 december zal van 15:00-18:00 uur een vernissage worden gehouden.

De Kunstkapel is te vinden aan de Prinses Irenestraat 19. De expositie is te bezichtigen van 12:00- 18:00 uur.

Voor meer informatie: www.deonafhankelijken.eu

0 Shares