Huiskamerfestival Zuid in de Botanische Tuin Zuidas

Stel, je zit heerlijk tussen de tropische planten naar drie voorstellingen te kijken. Je wordt verrast door cabaret, kleinkunst en spoken word. En niet van de minste artiesten.

Raoul Heertje treedt op met nieuwe grappen, de finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival Britt van Tooren laat zien wat ze in huis heeft én twee jonge spoken word artiesten spelen met taal zoals je nog nooit gehoord hebt. Daar wil je toch bij zijn? De Botanische Tuin Zuidas wordt speciaal voor het huiskamerfestival omgetoverd tot de grootste huiskamer van Amsterdam, zodat je daar lekker relaxed kunt genieten van theater op topniveau. Met een drankje in je hand.

Huiskamerfestival Zuid is onderdeel van Huiskamerfestival Amsterdam, dat plaatsvindt van 2 t/m 10 september 2022 in verschillende Amsterdamse stadsdelen. Het Huiskamerfestival Zuid wordt gehouden op vrijdag 2 september, en heeft twee voorstellingen: 19:00 en 21:15 uur in de Botanische Tuin Zuidas aan de Van der Boechorstraat 8. Tickets en informatie: www.huiskamerfestival.nl/huiskamerfestival-amsterdam-zuid/.

Foto: Johan Molenaar

0 Shares