kunstRUIM expositie ‘Ruim baan voor de Makers!’

In het weekend van 6 en 7 november 2021 organiseert kunstRUIM in het Hyatt Regency Hotel en ZOKU Amsterdam het evenement ‘Ruim baan voor de makers!’. Tijdens dit evenement zullen 32 Amsterdamse professionele beeldend kunstenaars (werkend in Centrum Oost en daarbuiten) hun werk laten zien en voelen.

Er zijn schilderijen, tekeningen, foto’s, keramiek, design, ruimtelijke – en lichtobjecten, sieraden, textiel en kleding-accessoires. De deelnemende kunstenaars werken intensief en zorgvuldig vanuit hun professionele kennis en ervaring om tot uniek werk te komen. Het stijgt uit boven de productie van warenhuis-decoratie.

De expositie wordt door kunstRUIM georganiseerd en de kunstenaars dragen zelf actief bij aan de organisatie en zijn bij de expositie aanwezig. Bij aankopen gaan de verdiensten rechtstreeks naar de kunstenaar. Voor dit evenement is ook een speciale Kunstkrant gemaakt die ook op de locaties aanwezig is.

‘Ruim baan voor de makers’ is op beide dagen te bezoeken van 11 – 17 uur. Locaties zijn het Hyatt Regency Hotel (Sarphatistraat 104) en ZOKU Amsterdam (Weesperstraat 105).

Meer info via www.kunstruim.amsterdam

0 Shares