Maatje voor een maatje!

Hilton Amsterdam organiseert  een unieke ‘Maatje voor een maatje‘ veiling voor Stichting Papageno

Hilton Amsterdam draagt dit jaar de jaarlijkse Hilton Haringparty op aan mensen die het door corona extra moeilijk hebben gehad. Daarom organiseert directeur Roberto Payer een unieke ‘Maatje voor een maatje‘ veiling voor Stichting Papageno. Deze stichting van Jaap en Aaltje van Zweden, zet zich in voor autistische kinderen en jongeren. De veilingstukken zijn uniek en iedereen kan meebieden via https://deharingparty.onzeveilingonline.nl/. De hoogste bieders krijgen een VIP treatment tijdens Dé Hilton Haringparty op 15 juni a.s. Deze is exclusiever dan ooit gezien het (beperkte) aantal gasten dat door de coronamaatregelen live aanwezig kan zijn. De overige gasten worden online begroet.

De veilingstukken zijn speciaal voor Stichting Papageno ontwikkeld en normaal gesproken niet te koop: een tiramisu workshop met de markante Italiaanse Hilton-directeur Roberto Payer; een workshop pasta maken en wijn proeven o.l.v. Executive Chef Franz Conde en een sommelier; een pizza masterclass met een Italiaanse Chef en een overnachting voor twee personen in de John en Yoko suite met een exclusief diner en badjassen met je eigen initialen.

Verzekerd van een plek

Wie verzekerd wil zijn van een plek bij Dé Hilton Haringparty kan voor 99 euro de LIMITED SKYBOX EXPERIENCE kopen voor twee personen. Gasten krijgen van 17.30 – 20.00 uur een luxe kamer tot hun beschikking met uitzicht op de tuin, inclusief een Haring Delight Surprise.  Dit exclusieve aanbod is eveneens te vinden op de veilingsite. De volledige opbrengst van zowel de veiling als LIMITED SKYBOX EXPERIENCE komt ten goede aan Stichting Papageno.

Hilton directeur Roberto Payer trekt alles uit de kast om de veiling te promoten: https://youtu.be/F4pu-smDpeo

0 Shares