Meer dan 50 jaar ambachten op Winkelcentrum Gelderlandplein

Winkelcentrum Gelderlandplein kent een unieke situatie: zij is rijk aan een breed aanbod familiebedrijven, lokale speciaalzaken en wereldse delicatessenwinkels die al jarenlang in het winkelcentrum te vinden zijn. In een bijzondere campagne prijst Gelderlandplein haar lokale helden.

Ruim vijftig jaar geleden opende Gelderlandplein haar deuren. Diverse ondernemers die toen hun winkel vestigden in het winkelcentrum, zijn er nu nog steeds te vinden: van fashion tot food, zowel lokale delicatessen als wereldse producten en van high class tot zeer betaalbare merken. De nieuwe campagne van Gelderlandplein zet haar lokale helden in de schijnwerpers. De prachtige beelden van de ondernemers geven de campagne haar bijzondere uitstraling.

Bij diverse ondernemers gaat de winkel al meerdere generaties terug. Sena Chung van Shilla Japanese & Korean Food Market: “Mijn moeder heeft de winkel ruim 27 jaar geleden geopend op Gelderlandplein, omdat ze de producten van thuis miste. Inmiddels is de Aziatische keuken niet meer weg te denken in Nederland. Mijn broer en ik halen de producten nog steeds rechtstreeks uit Korea en Japan. Dat maakt ze uniek en authentiek.”

Shilla Japanese en Korean food Market is niet het enige familiebedrijf op Gelderlandplein. “Mijn wieg stond letterlijk in de kleermakerij. Mijn vader startte op Gelderlandplein en zijn diepgewortelde visie zie je nog steeds terug in onze winkel. Aandacht, dat zorgt ervoor dat klanten al jaren terugkomen” vertelt Rick Moorman van House of Men. De decennialange passie en am- bacht resulteert in kennis, zeer hoge kwaliteit en hechte relaties met klanten. Bij La Fourchette is men kritisch op de inkoop. Alleen het beste is goed genoeg. In de open keuken op Gelderlandplein wordt gekookt met pure producten, zonder toevoegingen. Bart Vork: “We zijn er trots op dat wij als het familiebedrijf vaste klanten dagelijks terugzien. We zorgen echt een beetje voor ze.”

De campagne toont het kwalitatieve, ambachtelijke en servicegerichte karakter van Gelderlandplein en zet een aantal van haar ondernemers in het zonnetje.

 

0 Shares