Overval op woning in Buitenveldert

Zondagmiddag rond 14.40 uur is aan de Arenborg in Buitenveldert de woning van PSV-speler Eran Zahavi  overvallen.  De vrouw en vier kinderen zouden zijn bedreigd en vastgebonden waarna de twee overvallers in het huis op zoek gingen naar waardevolle spullen en geld. Niemand raakte gewond. De politie werd rond 15.30 uur gealarmeerd en vervolgens kwamen agenten met kogelwerende vesten ter plaatse.

PSV meldde voor aanvang van de wedstrijd tegen Willem II in Tilburg dat Eran Zahavi  wegens privéomstandigheden niet aanwezig zou zijn.

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen en buurtgenoten op zich te melden indien zij tips of beelden hebben.

Signalementen van de twee overvallers: de eerste overvaller heeft een donkere huidskleur,  is ongeveer 1.70 m lang, ongeschoren uiterlijk en rond de twintig jaar oud. Hij droeg een postbezorger-T-shirt en zwarte jas. De tweede overvaller heeft een blanke huidskleur en is ook ongeveer 1.70 m lang. Hij droeg een groene jas met capuchon en had een lichtblauw medisch mondkapje op.

Foto: Inter Visual Studio

0 Shares