Paucitas maakt cryptovaluta begrijpelijk voor iedereen

Cryptovaluta, u heeft er vast mogelijk wel eens van gehoord. Bitcoin tot altcoins tot NFTs, het is best ingewikkeld. Paucitas kan daar duidelijkheid in verschaffen

Paucitas is een Nederlands bedrijf, gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. “Wij vinden het belangrijk dat iedereen van jong tot oud veilig en vertrouwd kan investeren in deze opkomende markt, die vele mogelijkheden kent. Wij zorgen ervoor, dat iedereen de begeleiding krijgt die bij hem of haar past. Of iemand nu wel of geen ervaring heeft met deze markt, Paucitas is er om het voor iedereen begrijpelijk te maken.”

De diensten van Paucitas variëren van eenmalige begeleiding tot maandelijkse abonnementen, waarbij klanten dagelijks terecht kunnen met vragen over cryptovaluta. Paucitas geeft nadrukkelijk geen beleggingsadvies en focust zich volledig op de begeleiding. “Het idee is ontstaan doordat wij zagen dat veel mensen wel interesse hadden in cryptovaluta, maar het allemaal niet goed begrepen, en daardoor ook geld verloren. Daarom zijn wij, Simcha Schrijver (19) en Tyler Dijst (20), Paucitas gestart.”

 

 

Klanten zijn van harte welkom op het kantoor aan de Herengracht 244-4 in Amsterdam. Ook is het mogelijk een online-afspraak in te plannen. Voor meer informatie:

Website : Paucitas.info
Telefoon : 020 244 5774
Email : paucitas@paucitas.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 – Advertorial –

 

 

0 Shares