Prachtige appartementen in Noord

In de laatste fase van het nieuwbouwproject De Werf in Amsterdam Noord zijn nog diverse huurappartementen beschikbaar. Met twee, drie of vier kamers, op de begane grond of juist hoog met prachtig uitzicht. Hier woon je op een echte hotspot in Amsterdam: de NDSM-werf, aan het IJ.

Top floor apartments

Met 19 verdiepingen is Glenlyon een van de twee hoogste gebouwen van De Werf. Vanaf de bovenste verdiepingen heb je een adembenemend uitzicht over het IJ en het centrum van Amsterdam. Hier zie je goed hoe dichtbij dit eigenlijk is. Met het pontje ben je er binnen een kwartier. En juist op die bovenste verdiepingen zijn nog maisonnettes en penthouses beschikbaar.

 

De maisonnettes op de 16een 17everdieping zijn er in 8 verschillende types. Met een woonoppervlakte van ca. 87 tot ca. 94 m2 heb je in ieder geval lekker de ruimte. Je kunt kiezen uit een woning met twee of drie slaapkamers. Sommige types hebben zelfs twee badkamers en een extra groot terras. Op de 18een 19everdieping liggen de penthouses van ca. 100 m2. Ook verdeeld over twee woonlagen, je slaapkamer en badkamer liggen een verdieping hoger. Vanaf hier is het uitzicht zo mogelijk nog spectaculairder. Alle woningen zijn zeer luxe afgewerkt met een complete keuken en badkamer. En het mooie is, je kunt er per direct in.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je dan in op wonenopdewerf.nl

0 Shares