Puzo: een nieuw foodconcept in Zuid

Nieuw en een primeur voor Amsterdam in Zuid: de Puzo Bar, het eerste filiaal van een nieuw fastfoodconcept. Sinds kort kun je op de hoek van de Willemsparkweg en de Koninginneweg genieten van puzo’s, driehoekige rijstpakketjes met een gegrilde vulling gehuld in zeewier of ander smaakvol omhulsel.

Verse ingrediënten, speciale kruiden en bijpassend saus maken de puzo’s niet alleen smaakvol en uniek, maar maken de hapjes ook een gezonde ‘snack’. Er zijn vegetarische puzo’s, maar ook met kip, vlees of vis.

Bij de Puzo Bar wordt verder helemaal afgezien van het gebruik van plastic. Het water dat wordt geserveerd is van KRNWTR om de oceanen te sparen. Betaalbaar en duurzaam eten serveren staan hoog in het vaandel bij de Puzo Bar.

Maar niet alleen het product maakt de Puzo Bar uniek in zijn soort. De werknemers hebben stuk voor stuk een bijzondere levenswandel achter de rug. Niet alleen krijgen zij de kans zich bij de Puzo Bar volledig te ontwikkelen, op termijn kunnen zij eigenaar worden van hun eigen filiaal. Meer info: www.eatpuzo.com

0 Shares