Renault CAPTUR E-tech Hybrid; voordelen van elektrisch, veelzijdigheid van hybride

Wie overweegt elektrisch te gaan rijden, maar tegelijkertijd ook wil profiteren van het gemak van benzine (bijvoorbeeld bij lange vakantieritten) – is de Renault Captur E-Tech hybrid ideaal.

U geniet van de vele voordelen van elektrisch. De Captur rijdt soepel, u trekt vloeiend en snel op en zeker bij lagere snelheden is het prettig stil. En als het nodig is schakelt u gemakkelijk over naar benzine. Daar komt bij dat u fors op uw brandstofverbruik kan besparen. Met de Renault Captur E-Tech hybrid tot wel 40 procent voor ritten in de stad!

De Captur E-Tech hybrid start 100 procent elektrisch. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden, u hoeft uw auto dus niet met een stekker op te laden, wel zo gemakkelijk. Korte of lange ritten? Hij is voor allebei zeer geschikt. De Captur E-Tech hybrid is voorzien van twee elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW). De Captur E-Tech hybrid is stil, comfortabel en levert hoge prestaties. Wilt u uw CO2-uitstoot verminderen én uw brandstofverbruik verlagen? Dan zit je met de Captur E-tech helemaal goed.

U rijdt hem vanaf 29.000 euro of vanaf 409 euro per maand Private Lease. En wilt u meer zekerheid? Bij de Renault Captur E-Tech hybrid ontvangt u tijdelijk 5 jaar garantie en 3 jaar onderhoud voor slechts 199 euro. Zo komt u niet snel voor financiële verrassingen te staan. Bij Renault Nieuwendijk vertellen ze u graag persoonlijk meer over de Captur E-Tech hybrid. Maak snel een proefrit en ervaar zelf de voordelen van elektrisch en het gemak van benzine!

Meer weten? Kijk op www.renault-nieuwendijk.nl.

0 Shares