Start verkoop appartementen Qube Noord in Amsterdam Noord

Koopsommen vanaf € 329.840,- V.O.N.
Op zaterdag 20 januari worden 36 gloednieuwe appartementen van project Qube Noord te koop aangeboden. Qube Noord bestaat uit diverse gebouwen die op een speelse wijze in hoogte met elkaar zijn verbonden. De 36 appartementen die op 20 januari in verkoop gaan, bevinden zich in één gebouw. Het betreft twee-, drie- en vierkamerwoningen met woonoppervlakten variërend van ongeveer 48 tot 94 m2. Je hebt de keuze uit diverse indelingen die passen bij jouw levensstijl. Er is een gezamenlijke fietsenberging en alle appartementen hebben een eigen balkon of terras op het zonnige zuidwesten. Nog meer buitenruimte is er dankzij de openbare binnenplaats van Qube Noord.

Complete appartementen met een lage energierekening en veel wooncomfort
De appartementen van Qube Noord zijn bij oplevering voorzien van een complete keuken, badkamer en toilet. Ze zijn daarnaast zeer energiezuinig, zoals je van nieuwbouw mag verwachten. Dat scheelt aanmerkelijk in je energierekening en het is nog comfortabel ook, mede dankzij vloerverwarming.

Kom op zaterdag 20 januari naar de start verkoop
Het start verkoop event is op zaterdag 20 januari in het Huis van de Wijk Waterlandplein, aan Waterlandplein 302 in Amsterdam. Je bent daar van 12:00 tot 14:00 uur van harte welkom, het verkoopteam staat gereed voor een toelichting op het project. Er zijn ook financieel specialisten aanwezig om je te adviseren over je hypotheekmogelijkheden. Ben je benieuwd naar de duurzame badkamer? Kom kijken! Alvast meer weten? www.woneninQubeNoord.nl

 

0 Shares