Unieke samenwerking van 5 topchefs uit Zuid!

15 maart is het alweer een jaar geleden dat de eerste sluiting van de horeca werd aangekondigd. Geen reden voor een feestje maar wel voor iets anders bedachten 5 bevriende restaurants!

Op zaterdag 20 maart verzamelen zij daarom de beste Make-Away-Gerechten van het afgelopen jaar in een eenmalige exclusieve make-away-diner-box.

Er is een heerlijk menu samengesteld. Een culinair rondje Oud-Zuid, maar dan net even anders. Voor het gemak noemen zij het de Oud-Zuid-Box want alle gerechten komen uit de Stadionbuurt!

Er is maar 1 manier om aan deze box te beginnen, en dat is met een borrel van de borrel-hotspot MARATHONWEG met daarbij een klein snackje. 

Daarna volgt het voorgerecht van Bar ALT. Chef Thomas maakt zacht gegaarde winter kabeljauw, vinaigrette van karnemelk met olie van dille, gemarineerde artisjokharten, micro leaves en krokante quinoa. 

VanderVeen chef George neemt het stokje over met een tussengerecht van knolselderij gegaard in zoutkorst en hooi.  

Bar BAUT doet het hoofdgerecht en hebben een heerlijk gerechtje van lam, burrata, doperwt, zeekraal en eigen jus voor je in petto.

Als klap op de vuurpijl maakt de patissier van restaurant WILS,  Tania Yabra (de beste van Amsterdam?), het dessert; Honey Baba, honey cream, pollen en bloemen.

“You better be quick”, want er zijn slechts 100 boxen en op = op! 

Deze box is eenmalig te bestellen via https://barbaut.amsterdam/?ft-takeaway=e3650bf9

0 Shares