UniKidz biedt ook in de zomervakantie opvang van 0 tot en met 18-jarigen

Svetlana Lalic (40) is oprichter van UniKidz, met Myriam den Blanken (37) runt ze het bedrijf. “We hebben nu tien vestigingen op IJburg en 8 vestigingen in de rest van de stad” zegt ze. Een van die vestigingen zit in de Pijp. “Waarom wij zo hard groeien? Omdat wij met kinderen doen wat ouders graag met ze zouden wíllen doen”, vertelt Svetlana. “Kinderen rijden paard bij ons, doen judo en basketbal, gaan naar zwemles, dansen, doen circusacts, STEAM’en in de Makerspace, spelen toneel, zeilen en leren koken.

Geen saaie opvang dus, maar activiteiten die je als ouder ook graag met je kind zou doen als je niet toevallig ook een drukke baan had. ”Bij UniKidz zijn ze superblij dat ze weer volledig open zijn en het hele programma weer kunnen aanbieden. Voor de ouders ook op een belangrijk moment, tijdens de zomervakantie op school gaat het werk namelijk gewoon door en wat is er fijner dan de zekerheid dat jouw kind het juist dan ook naar zijn zin heeft? Komende zomermaanden wordt een uitgebreid programma aangeboden. UniKidz gaat volwaardig offline! Sharon Mol de programmamaker van UniKidz somt op: “Deze zomer jumpen we in de wereld van videogames en brengen we alle bekende spellen buiten tot leven. Leg je controller aandekantengametonsmeeop avontuur! We gaan Scrollen & Dollen en Swipen en Swingen. Mikken, afgooien, ontwijken en schuilen tijdens de ‘Fortnite Battle Royal’ en vertraag al je tegenstanders tijdens ‘Levend Mariokart’. En ben je echt op zoek naar een creatieve challenge? Maak dan een papieren piranhaplant uit het bekende Mariospel!” En daar blijft het niet bij, gaat Sharon enthousiast verder: “Kom helemaal tot rust met ‘Fortnite Yoga’, speel ‘Real Life Animal Crossing’ en ‘Ontwerp je eigen Gamecontroller’.

Zin in iets gevaarlijk lekkers tussendoor? Maak dan een ‘Minecraft Creeper Smoothie’. Berg al je coins op in je ‘Animal Crossing Bell Bag’, swing je suf tijdens een potje ‘TikTok Bingo’ of maak een ‘Afkicktablet’. Zin in actie?! Speel de ‘Subway Surfers Challenges’ of waag je aan een potje voetbal met een bestuurbare auto tijdens ‘Levend Rocket League’.

Dus ben jij klaar voor een offline adventure? Here we go!” Kortom op de unieke wijze die UniKidz kenmerkt kan uw kind komende zomer samen met vriendjes en vriendinnetjes lekker actief zijn. Ook verzorgen zij de UniKidz summerschool binnen het onderwijs voor doelgroep kinderen. UniKidz is een plek waar vooral plezier voorop staat, en zij kinderen graag lifetime memories meegeven. Meer info? Kijk op www.unikidz.nl

0 Shares