Zaterdag 14 september: groots muziekfestival Hoofddorpplein

Muziek, eten en drinken en een heuse (kinder)vrijmarkt; voor jong en oud is het de moeite waard om zaterdag 14 september af te reizen naar het Hoofddorpplein. Een groots muziekfestival met meerdere activiteiten vult de hele middag en gaat door tot halverwege de avond. Het evenement is tot stand gekomen dankzij de ondernemers die het festival in samenwerking met de buurtbewoners hebben georganiseerd.

Maar liefst zeven podia met de meest afwisselden muziek. Zo zullen onder anderen Action Con Clave, Mariska Lunes en Dj Mikey D het podium betreden en schalt latin, pop, caribbean, afro, house en dancehall door de speakers. Er worden workshops (onder meer Mocitos Dansschool) gehouden en er zijn talrijke stand te vinden met eten, drinken – wat te denken van de Mojito Man – en stands met zowel nieuwe als tweedehandsspullen.

De Leimuidenstraat wordt helemaal ingericht voor en door kinderen en zal worden afgesloten voor auto’s. De kinderstraat biedt plaats voor een vrijmarkt voor en door kinderen met muziek, optredens (met podium) en spelletjes/spelen. Kinderen uit de buurt kunnen meedoen door spulletjes te verkopen, op te treden of spelletjes te organiseren (gratis). Maar ook volwassenen zijn welkom, in de straten rondom het Hoofddorpplein is ruimte voor (volwassen) bewoners, met een standje voor de verkoop van spulletjes of een spetterend optreden.

Stand huren, kinderen aanmelden of opgeven of zin om zelf op te treden? Mail dan met: Hoofddorpplein.event@gmail.com

0 Shares