Auping Store Buitenveldert komt met twee primeurs

Op 1 oktober introduceert Auping store Buitenveldert een nieuwe collectie bedtextiel. Deze seizoenscollectie bevat zes overtrekken van glanzend en duurzaam katoensatijn met kleurrijke en vernieuwende dessins.

De kleuren en namen van de overtrekken zijn gebaseerd op de natuur en geven verschillende fijne, rustige momenten van een dag of seizoen weer. De basiscollectie wordt dit najaar aangevuld met vier overtrekken. Drie overtrekken van gewassen katoen in de kleuren Morning Latte, Evening blue en Balanced lilac en een helderwitte overtrek in percalkatoen. De overtrekken in de basiscollectie dragen het GOTS-keurmerk en de overtrekken in de seizoenscollectie dragen het BCI label. Beide keurmerken staan voor duurzaam en eerlijk geproduceerde en gefabriceerde stoffen.

Daarnaast bestaat het Auping Essential bed dit jaar tien jaar. “De Essential is een iconisch ontwerp van Köhler Wilms voor Auping. Ter ere van het 10-jarig jubileum brengen we de iconische gele uitvoering terug als Limited edition” zegt Gertie Gorissen van Auping Store Buitenveldert. “De kleur is nu iets meer ingetogen, Sunny yellow. Geel is een vrolijke kleur die geassocieerd wordt met een nieuw begin, plezier, warmte en geluk. Geel is zonnig en stemt vrolijk en positief. Een perfecte kleur voor je bed dus.”

En wie jarig is trakteert. Daarom krijgt iedere consument die in de maand oktober een Essential koopt een iconische poster cadeau. Er zijn twee varianten posters. Alles bij elkaar twee uitstekende redenen om even te gaan kijken bij Auping Store Buitenveldert tijdens de oktober woonmaand.

Auping Store Buitenveldert

Arent Janszoon Ernststraat 865

Tel. 020-7920707

www.auping.com

0 Shares