Autobedrijf Nieuwendijk 2e Renault- en Daciadealer van het land

Autobedrijf Nieuwendijk behaalde de 2e plaats in de Renaultdealer van het Jaar 2022-competitie. Ook in de ranglijst van Daciadealers wist Nieuwendijk de tweede plaats binnen te halen. En dus was het vorige week feest op alle vestigingen van het bekende autobedrijf. Met de felicitaties van de Renault/Dacia directie en taart voor alle medewerkers.

Trotse directie Kees Nieuwendijk, algemeen directeur van de Nieuwendijk Groep, is vereerd met de prijzen. “Dit is een bijzonder knappe prestatie die door het gehele Nieuwendijk team in soms uitdagende omstandigheden is neergezet. Als directie zijn wij er trots op hoe alle medewerkers zich het afgelopen jaar hebben ingezet.”

Focus op klanttevredenheid Renault organiseert de Dealer of the Year-verkiezing elk jaar. Deze verkiezing is een erkenning voor de inzet van het dealernetwerk. De dealers worden beoordeeld op verschillende facetten. In de categorie klanttevredenheid was Nieuwendijk zelfs de beste dealer van het land. Kees Nieuwendijk hierover: “Onze focus ligt op klanttevredenheid dus is het mooi om deze inspanningen terug te zien in de scores”.

Natuurlijk zijn ze bij Nieuwendijk intussen enthousiast 2023 ingegaan. Een mooie uitdaging om aan het eind van het jaar weer hoog op het podium te eindigen, wie weet zelfs op de allerhoogste trede…

U vindt de vestigingen van Nieuwendijk in Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam-West, Amsterdam Zuid-Oost, Uithoorn en Zaandam.

www.renaultnieuwendijk.nl

0 Shares