Beep for Help timmert aan de weg

De afgelopen maanden heeft u in deze krant al het een en ander over Beep for Help kunnen lezen. Een nieuwe organisatie die in het leven is geroepen om hulp te bieden aan iedereen die het kan gebruiken.

Dat kunnen ouderen zijn die door fysieke beperkingen niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen. Of mensen met een drukke baan die het tuinonderhoud graag willen uitbesteden. Of iemand die net verhuisd is en hulp wil bij het ophangen van de lampen. Wat de reden ook is, de helpers van Beep for Help ondersteunen u graag bij allerhande taken in en rondom huis.

Beep for Help bestaat pas een aantal maanden en sinds de start hebben we al veel positieve ontwikkelingen doorgemaakt. Het aantal hulpaanvragen is flink toegenomen en een groot deel hiervan betreft terugkerende aanvragen. Een mooi compliment want dat betekent dat onze helpers de klus goed hebben uitgevoerd en positief zijn beoordeeld door de aanvragers. Ook is ons werkgebied uitgebreid; omdat we sinds kort beschikken over elektrische fietsen, kunnen we tegenwoordig overal in de stad komen.

Het liefst zijn we zoveel mogelijk mensen van dienst. Daarom is het van belang om bij een zo groot mogelijk publiek bekend te worden. Zo wordt er onder andere regelmatig geadverteerd en hebben we een Instagram account waar we zeer regelmatig berichten posten. Vorige maand kwam daar ook een Abri-campagne bij. Op maar liefst 100 locaties door de hele stad hingen verschillende posters van Beep for Help. Met als doel om te laten zien wat wij zoal doen en dat we er voor iedereen zijn.

We zijn enorm trots op het resultaat en hebben veel reacties ontvangen. En leuk om te weten: op de posters staan onze echte helpers afgebeeld. Zo kwam superhelper Martin zichzelf tegen in de stad. Omdat deze campagne naar meer smaakte, doen we het deze maand gewoon nog eens over. Dus grote kans dat u ons de komende tijd tegenkomt bij een tramhalte

En voor alle nieuwe aanvragen geldt: het eerste uur van de eerste aanvraag is gratis!

www.beepforhelp.nl

0 Shares