Burgerrestaurant doneert met kerst voucher voor hamburgermenu aan Amsterdamse daklozen

Burger Bar Amsterdam houdt de doneer traditie in stand. Net zoals vorig jaar doneert Burger Bar in samenwerking met het Leger Des Heils ook tijdens deze kerst een gratis burgermaaltijd aan de dak- en thuislozen in Amsterdam.

Voor ieder verkocht menu via Uber Eats tussen 21 en 24 december, doneert Burger Bar een menu voucher. Met deze vouchers kunnen de dak- en thuislozen een heerlijke burger, friet en een drankje halen op kerstavond, eerste- en tweede kerstdag.

Oprichter Yuval Alkobi vindt het belangrijk om met zijn burgerrestaurants iets terug doen voor de dakloze in de stad: “Net zoals iedere horecaondernemer hebben wij ons ook grote zorgen gemaakt dit jaar. In september openden wij onze zesde vestiging op de Prinsengracht in Amsterdam, maar zoals elke horecazaak konden we onze deuren al snel weer sluiten door corona. Echter beseffen wij ons dat er mensen leven in de stad die het nog moeilijker hebben deze periode. Daarom stellen wij ook dit jaar weer maaltijden beschikbaar voor de dak en thuislozen in Amsterdam”.

Burger Bar Amsterdam-zuid, 1e v/d Helststraat 62-B

www.burgerbar.nl

 

0 Shares