Cobra pakt uit! in de kerstvakantie

Het eerste weekend van de kerstvakantie staat in het teken van de nieuwe tentoonstelling van Anton Corbijn in het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Van vrijdag 22 t/m zondag 24 december kunnen bezoekers genieten van een museum vol kunst en fotografie en diverse activiteiten.

Corbijn signeertDe kick off van het Cobra Pakt Uit!-weekend is heel bijzonder. Op vrijdag 22 december om 13.30 uur is Anton Corbijn aanwezig en signeert het fotoboek MOØDe. Het boek is te koop in de museumwinkel. De sessie is 22 december van 13.30 tot 14.30 uur, gratis, exclusief museumentree.

Corbijn door de ogen van Paul van RielOp zaterdag 23 december geeft de in Amstelveen woonachtige fotograaf Paul van Riel een speciale rondleiding door de tentoonstelling Anton Corbijn. Tijdens de rondleiding staat Van Riel stil bij enkele foto’s die Corbijn in het begin van zijn carrière maakte. Zaterdag 23 december, 15.30 tot 16.30 uur, kosten: € 5,- per deelnemer, inclusief museumentree.  Aanmelding via de  website.

Workshop Kerstballen knutselenGeïnspireerd door de creativiteit van Cobra en aansluitend bij onze tentoonstelling De vrijheidsschreeuw! organiseert het Cobra Museum zondag 24 december een workshop kerstballen maken. Voor jong en oud, iedereen kan meedoen. Met allerhande kleurrijke materialen om je eigen creativiteit te laten zien. Zondag 24 december van 14.00 tot 16.00 uur, vrije inloop, gratis, exclusief museumentree.

Kerstactie: gratis toegang tot 18 jaarIedereen jonger dan 18 jaar heeft gratis toegang tot het museum deze kerstvakantie (vanaf vrijdag 22 december). Vanaf 2024 is het museum altijd en elke dag gratis voor deze groep.

Instaprondleidingen

Een ervaren museumdocent neemt de bezoekers mee op een boeiende tour door de tentoonstelling, waarbij de verhalen achter de kunstwerken worden onthuld. Van vrijdag 22 t/m zondag 24 december zijn er rondleidingen om 14.00 en 15.00 uur. De rondleiding duurt een half uur en is gratis, exclusief museumentree.

Extra: a guided tour for English speakers on Saturday 23 December at 3pm. The tour is half an hour, free of charge, excluding entrance fee.

Voor meer informatie en aanmeldingen, bezoek www.cobra-museum.nl of bel 020-5475050.

 

0 Shares