De Nieuwe Honda HR-V Hybride

Honda’s splinternieuwe cross-over SUV is gearriveerd in Nederland. Kom de HR-V Hybrid bekijken in een van de showrooms van Van Nieuwkerk in Hilversum, Mijdrecht, Alphen a/d Rijn en Amsterdam! De nieuwe HR-V Hybrid is geheel vernieuwd, biedt meer ruimte, heeft talloze geavanceerde opties en is een stuk efficiënter en voordeliger dan zijn voorganger.

De techniek van de HR-V is gebaseerd op de hybride techniek uit de Formule 1. Met dit zelf opladende hybride systeem heeft u geen stopcontact nodig, bespaart u brandstof, vermindert u de co2-uitstoot en kunt u met gemoedsrust lange ritten maken. Door de toevoeging van elektriciteit is de motor krachtiger, soepeler en stiller. Dit is vooral te merken bij het optrekken vanuit stilstand en bij tussen acceleratie. U merkt de toevoeging van efficiënte hybride-technologie ook in de catalogusprijs, want door de fors lagere uitstoot van dit model is de aanschafbelasting fors verlaagd. Hierdoor is de HR-V Hybrid een stuk lager geprijsd dan zijn voorganger. U rijdt al in een HR-V Hybrid in de rijk uitgeruste Elegance-uitvoering rijklaar vanaf €34.740 de showroom uit.

Met de HR-V Hybrid kunt u niet alleen milieuvriendelijk rijden. Met het multi motor drive systeem kiest u zelf uw reismodus. Buiten de eco-stand kunt u kiezen voor een normale stand voor dagelijks gebruik of de sportstand activeren voor een sportievere rijstel. Het systeem schakelt zelf naadloos tussen EV, Hybride of volledige motor aandrijving.

In het interieur van de HR-V is ook een hoop gewijzigd. Achterin zit je royaal met veel beenruimte en zijn de Magic seats standaard waardoor u  hoge voorwerpen zoals tv’s of fietsen eenvoudig op de vlakke wagenvloer kunt zetten. De zitting van de HR-V is hoger ten opzichte van zijn voorganger en de binnen- en beenruimte voor passagiers is fors vergroot. De achterramen zijn daarnaast vergroot om wagenziekte te voorkomen.

De HR-V wordt al vanaf het basismodel, de Elegance, standaard voorzien van mooie 18 inch lichtmetalen velgen en ledverlichting voor en achter. Ook zit er een compleet nieuw 9’’ multimediasysteem met een snel en soepel werkend navigatiesysteem in. Het systeem is daarnaast voorzien van Apple Carplay en Android auto. De auto zit standaard vol met veiligheidssystemen en het Honda Sensing veiligheidspakket is verder uitgebreid met onder andere bots herkenning, een wide angle camera en adaptieve cruise control.  De airco is uitgebreid met air diffusion systeem. Dit is een efficiëntere manier van luchtverdeling en verversing binnen de gehele auto.

Zoals genoemd is de Elegance uitvoering standaard al rijk uitgerust, maar voor nog meer luxe kunt u overstappen naar de Advance of Advance Style uitvoering. U kunt de auto dan uitbreiden met onder meer lederen bekleding, draadloos opladen, een premium audiosysteem, handenvrije achterklep, dakrails en nog veel meer. Bent u een zakelijk rijder en betaalt u bijtelling? Kies dan voor de HR-V Hybrid Business Editions, met een fiscale waarde van € 30.826,-  en een bijtelling vanaf €209,50 euro per maand.

Als één van de weinige autodealers in Nederland beschikt Honda van Nieuwkerk momenteel over een flinke voorraad nieuwe auto’s. U kunt daarom verschillende modellen uit voorraad aanschaffen. Van de HR-V Hybrid is nog geen voorraad, maar omdat Van Nieuwkerk deze al op voorhand heeft besteld, is een snelle levering toch mogelijk!  Wilt u de auto eens in het echt ervaren of een vrijblijvend online voorstel ontvangen binnen 2 minuten? Bekijk dan de website www.vannieuwkerk.nl of ga langs in één van de showrooms!

0 Shares