Een lang weekend vol kunst, mode en meer bij Cobra Pakt Uit!

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst organiseert eind april een nieuwe editie van Cobra Pakt Uit! Bezoekers kunnen genieten van diverse activiteiten, waaronder een modeshow door B Academy en een exclusieve lezing over Ovartaci.

Modeshow

Op maandag 26 april om 14.30 uur presenteren de studenten van B Academy hun werk aan het publiek in het Cobra Museum. Mode & Media Styling studenten hebben op basis van het werk van Ovartaci een eigen linoafdruk gemaakt. De Fashion Design studenten hebben een zelfgemaakt design gemaakt dat tijdens een modeshow wordt gepresenteerd.

Instaprondleidingen

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 april worden er om 14.00 en 15.00 uur instaprondleidingen gegeven door een museumdocent. Tijdens deze rondleidingen van een half uur worden bezoekers meegenomen in de verhalen achter de kunstwerken van de tentoonstellingen van Deense moderne kunst.

The Signature of Madness

Op zondag 30 april vindt er een exclusieve lezing plaats door filosoof en auteur Brian Benjamin Hansen. In zijn lezing zal hij vertellen over zijn boek Ovartaci: The Signature of Madness en ingaan op het thema van de tentoonstelling Becoming Ovartaci: het proces van Ovartaci worden.

Alle activiteiten tijdens Cobra Pakt Uit zijn gratis, exclusief museumentree. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op de website van het Cobra Museum voor Moderne Kunst: www.cobra-museum.nl of bel naar 020-5475050.

 

0 Shares