Een sieraad, hét cadeau om met de feestdagen te geven

De Sint is weer weg, de Kerstman nadert. De kerstboom is gezet, alleen de cadeaus moeten er nog onder. Maar wat gaat dat worden dit jaar. Als die keuze moeilijk is, bedenk dan: met een sieraad – van ring tot collier – verras je iedereen. De keuze is reuze.

Brigitte en Paul – zus en broer – staan van dinsdag tot en met zaterdag bij Juwelier Sietze Wagenmakers aan de A.J. Ernststraat 731 klaar om iedereen desgewenst van deskundig advies te voorzien. “En tot op heden lukt het ons in de meeste gevallen de klant tevreden te zien vertrekken”, weet Brigitte. Het ruime en veelzijdige assortiment draagt daaraan bij. “Voor diverse feestelijke gelegenheden kunnen we wel iets passends vinden.”

Ze weet uit ervaring dat de komende weken de loop naar de juwelierszaak gaat toenemen. “Dat is jaar in, jaar uit zo. Het hele jaar door hebben we doorlopend klanten, maar in de laatste week voor kerst komen er veel klanten toch nog op het laatste moment langs. Je merkt dat veel mensen er in deze periode meer aandacht aan besteden om de ander met een mooi sieraad te verwennen. En niet alleen voor het duurdere segment, maar we hebben dan ook in alle prijsklassen wel iets voorhanden, voor elk budget.”

Gouden sieraden staan daarbij nog altijd fier op de hoogste plaats, gevolgd door witgoud en zilver. En bij sieraden, en dan specifiek oorbellen, is het toch voor 99 procent wel een item voor dames, maar bij de horloges nemen de heren de overhand. Overigens zijn er ook genoeg mensen die de feestdagen aangrijpen om zichzelf iets moois te geven. Niet iedereen wacht af tot ze iets cadeau krijgen. Het is de tijd van het jaar ervoor.”

Juwelier Sietze Wagenmakers

A.J. Ernststraat 731

Tel. 020-6441061

0 Shares