Koning Winter op Gelderlandplein: Kerstman, schaatsbaan en Mickey

Koning Winter is aangekomen, getuige de lage temperaturen en de voorzichtige eerste sneeuwvlokjes die al zijn gevallen. Ook winkelcentrum Gelderlandplein is in de wintersfeer beland en natuurlijk mogen de Kerstman en de schaatsbaan daarbij niet ontbreken. Maar er is meer.

Laat je verwonderen door een betoverende Winterparade vol dans, muziek, magische figuren en wonderlijke floats. In deze winterse parade gaat Moeder Elf op haar paard voorop, gevolgd door dansende Magic Makers. Vanaf grote hoogte zwaait Finn de Polar Bear iedereen toe. Bijzondere rendieren en elfjes duwen de floats voort met Teddy the Bear en Isabelle de Pinguin. Uiteraard komt ook de Kerstman in zijn arrenslee voorbij. De Winterparade is 17 en 30 december meerdere keren te bewonderen tussen 12:00 en 17:00 uur.

Ook de schaatsbaan is weer terug op Gelderlandplein, waar kinderen zich op schaatsen kunnen uitleven. Zelfs de allerkleinsten, eventueel met de ouders, kunnen hier hun eerste meters op het ijs maken. Denk er wel aan dat handschoenen verplicht zijn op de baan. Je kunt bij de schaatsbaan met pin of contant betalen. Schaatsen kunnen ter plekke gehuurd worden.

Dit jaar is schaatsen op Gelderlandplein nog gezelliger! Op maandag krijgen de kids na het schaatsen een gratis chocolademelk bij de Coffee Company, op dinsdag kunnen zij na het schaatsen een gratis pizzapuntje bij Albert Heijn XL halen en op donderdag kunnen ze hun favoriete fruit bij Jumbo City scoren.

Openingstijden van de schaatsbaan: maandag, dinsdag en donderdag 15:00-18:00 uur; woensdag en vrijdag 13:00-18:00 uur; zaterdag 10:00-18:00 uur, zondag 12:00-17:00 uur. Openingstijden tijdens de kerstvakantie: maandag tot en met zaterdag 10:00-18:00 uur; zondag 12:00-17:00 uur. En o ja, niet vreemd opkijken als je in het winkelcentrum zomaar een winterse Mickey, Donald of Pluto tegenkomt.

0 Shares