Eerste stapjes richting een mooie voetbalcarrière

FC Peuter Profs organiseert voetbaltrainingen en sport- en bewegingsactiviteiten op niveau en op maat voor de allerjongsten. Veel verenigingen en sportorganisaties bieden pas activiteiten aan voor kinderen vanaf 5 jaar. FC Peuter Profs begint al voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar oud. Het is belangrijk dat kinderen al jong leren bewegen en plezier hebben in het sporten. Door op jonge leeftijd in groepsverband te bewegen krijgt iedereen een eerlijke kans op een gezonde leefstijl en leuke sportuurtjes met veel plezier. Zo kunnen zij werken aan hun motorische en pedagogische vaardigheden. Later kunnen zij hun eerste stapjes richting een mooie voetbalcarrière maken.

Op 29 augustus organiseert FC Peuter Profs een Open Dag voor nieuwe deelnemers. Deze Open Dag is kosteloos en duurt per groep 1 uur. Voor kinderen van 2 en 3 jaar begint deze om 15:00 uur en voor kinderen van 4 t/m 7 jaar begint deze om 16:00 uur. De activiteiten worden gehouden bij AFC DWS, Sportpark Spieringhorn 1, in Amsterdam. Aanmelden kan via de website van FC Peuter Profs: www.fcpeuterprofs.nl/opendag.

Voor gezinnen met een lager inkomen zijn er mogelijkheden voor tegemoetkoming in de kosten voor deelname en sportkleding. Meer informatie is te verkrijgen op de Open Dag zelf of via info@fcpeuterprofs.nl.

Deze activiteit wordt in samenwerking met de Milano Koenders Voetbalschool georganiseerd.

0 Shares