Muziek uit Amsterdam-Zuid

Sylvia Aimee’s nieuwe single Friends laat je huilen en dansen tegelijkertijd.

Op vrijdag 13 augustus brengt Amsterdamse Country Pop singer-songwriter Sylvia Aimee haar nieuwe single Friends uit op alle streamingdiensten. Friends is een catchy uptempo Country Pop anthem over de kwetsbare vraag “Waarom heb ik geen echte vrienden?”. Het is de tweede single van de aankomende EP Identity waarop Sylvia je meeneemt op een persoonlijke zoektocht.

Where are my friends?

Heb je je weleens eenzaam gevoeld op een feestje? Zo’n situatie inspireerde het nummer Friends.

“Ik was met mijn partner op een feestje van zijn vrienden. Ik aanschouwde het; het vertrouwen, het gemak, de geschiedenis die ze deelden. Het raakte me. Ik heb nooit veel vrienden gehad. Mijn vrienden kwamen en gingen altijd. Om dit gevoel van eenzaamheid, gemis en jaloezie een plekje te geven, schreef ik dit nummer. Ik denk dat het een herkenbaar onderwerp is voor velen, hoewel er weinig over gepraat wordt.”

“In mijn songteksten ken ik geen schaamte of angst”

Sylvia Aimee staat bekend om haar oprechte, introspectieve teksten over de moeilijkere onderwerpen des levens. Sylvia schrijft en zingt over díé dingen waar we niet makkelijk over praten. Ze is in haar nummers open over haar eigen worstelingen met mentale gezondheid, eenzaamheid en identiteit, wat zorgt voor een gevoel van herkenning en steun bij de luisteraar.

“Ik ben een introvert, die veel te vertellen heeft. Omdat ik praten over mezelf en mijn gevoelens moeilijk vind, druk ik me uit via mijn muziek. In mijn songteksten ken ik geen schaamte of angst en durf ik alles te bespreken.”   www.sylviaaimee.com
0 Shares