Eredivisievoetballers geven clinics bij AFC Amsterdam tijdens PLAY ON. Voetbalkampen

Onlangs werd aangekondigd dat er, in samenwerking met een groot aantal profvoetballers, deze zomer een voetbalkamp wordt georganiseerd bij AFC Amsterdam. De organisatie van de PLAY ON. Voetbalkampen maakt nu bekend dat onder andere Eredivisievoetballers Urby Emanuelson, Zian Flemming, Desiree van Lunteren, Joey Veerman, Orkun Kökcü, Bart Ramselaar, Oussama Idrissi, Calvin Stengs en Sven Botman langs zullen komen om voetbalclinics te geven*.

Op verschillende amateurclubs in het hele land gaan vanaf de start van de zomervakantie voor het basisonderwijs, zowel 5-daagse als 1-daagse dagkampen (zonder overnachting) en clinics worden georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.

De organisatie belooft een gevarieerd programma voor de deelnemers met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. ‘We zijn enorm blij om aan te kunnen kondigen dat deze geweldige profvoetballers langs zullen komen om de jonge deelnemers voetbaltips te geven tijdens de trainingen’ aldus Mitchel Bovenlander (organisatie). Naast dat de bekende voetballers langs komen om clinics te geven is er ook een mogelijkheid voor handtekeningen en een foto.

Nu bekend is welke profvoetballers langs komen verwacht de organisatie dat de inschrijvingen snel zullen gaan. Het voetbalkamp bij AFC Amsterdam duurt één week en start op 20 juli.

Inschrijven is nog enkele weken mogelijk via www.playonvoetbal.nl.

*aanwezigheid voetballers onder voorbehoud van persoonlijke trainings- en wedstrijdschema’s.

0 Shares