GoldGrabber Gelderlandplein draait weer, maar nu online

Winkelcentrum Gelderlandplein laat de GoldGrabber weer draaien! Om rekening te houden met 1,5 meter afstand en te zorgen dat iedereen veilig kan winkelen, speel je nu online! Hoe het werkt: wie van 1 tot en met 13 september in het winkelcentrum een aankoop doet vanaf 15 euro, wordt beloond met een unieke code. Deze kan verzilverd worden in de online GoldGrabber.

Het spel is net zo spectaculaire als de ├ęchte GoldGrabber. Ga naar www.goldgrabber.nl en voer je code in. Daarna wijst het zich vanzelf, maar er is ook een piccolo die je uitlegt wat je moet doen. Voordat je gaat spelen, kan je eerst even oefenen. Weet je zeker hoe de knoppen werken, dan ga je voor de echte prijzen. En ook die zijn weer spectaculair, zoals een paar schoenen, een lunch voor twee personen, interieuradvies, cadeaubonnen, een beautyset en de ultieme hoofdprijs: een diamanten ring! Voor de kinderen is er een speciale kidsgrabber met leuke prijzen.

Heb je een prijs, dan ontvang je een QR-code. Met deze code ga je naar de speciale GoldGrabber-balie op het middenplein en krijg je de voucher van je prijs. Daarmee ga je naar de winkel om jouw prijs in ontvangst te nemen.

Foto: deze is van vorig jaar, de Goldgrabber staat in verband met corona nu niet op het Gelderlandplein maar is online te gebruiken.

0 Shares