Kinderboek: Letters leren met Sammie en Teske

De een ziet er wel wat in om een biografie te schrijven, een ander bedenkt iets met een tovenaarsleerling. Tante Anna kwam op het idee om een boekje te maken voor haar neef Sammie en nicht Teske: Letters leren met Sammie en Teske – Een dierenfeestje. Een leerzaam kinderboek voor kinderen vanaf vier jaar.

Het idee ontstond bij de geboorte van Teske. “Ik mocht het geboortekaartje voor Teske tekenen in 2017. Tekenen is altijd een hobby van me geweest en ik vond het ontzettend leuk om haar geboortekaartje te mogen maken. Daarna wilde ik iets maken voor Sammie en Teske samen en zo is het idee voor het boek ontstaan”, legt Anna uit. “Ik tekende af en toe een pagina in de avond of weekenduren en met kerst 2018 was het af en kon ik het aan ze geven. Het idee was gewoon om één exemplaar te laten drukken, maar mijn familie was heel enthousiast en zei dat ik er meer mee moest doen. Pas een tijd later, begin dit jaar, ben ik gaan uitzoeken hoe en of dat mogelijk was.”

In het kinderboek Letters leren met Sammie en Teske – Een dierenfeestje! dat Tante Anna voor ze schreef geven Sammie en Teske een dierenfeestje in de tuin. Sammie is zelf verkleed als draakje en Teske is verkleed als aapje. Het boekje is bedoeld voor kinderen om op een speelse manier letters mee te leren. Het kinderboek van Tante Anna is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en geeft kinderen een eerste kennismaking met alle letters van het alfabet. Aan de hand van een leuk verhaal komen alle letters aan bod.

Het kinderboek is in eigen beheer uitgebracht – “dus eigenlijk ben ik schrijfster, tekenaar én uitgever”, lacht Anna en is online te koop bij boekwinkels en bol.com. “Er zijn ook twee lokale boekwinkels die me een kans hebben gegeven; het boek ligt bij boekhandel Jimmink in de Rivierenbuurt en bij De Amsterdamse Boekhandel in Buitenveldert”, vertelt de auteur. Het is een hardcoverboekje en de prijs is 16,95 euro.

Twee boekjes te winnen

Er zijn twee boekjes te winnen en die zullen persoonlijk – in de buitenlucht, dus coronaproof – door de schrijfster aan de kinderen worden overhandigd. Foto’s daarvan zullen op de website en Faceboekpagina van Amsterdam ZUID worden geplaatst. Wilt u kans maken op een van de twee boekjes, stuur dan een e-mail naar info@solidsalesandmarketing.nl en geef aan voor wie het is bedoeld en waarom juist dit kindje het boek zou moeten krijgen. Vergeet niet uw gegevens te vermelden en bedenk dat er foto’s worden gemaakt van de uitreiking voor op sociale media.

0 Shares