Heropening Pearle Opticiens Amsterdam Rijnstraat

Op donderdag 22 juli heeft Pearle Opticiens Amsterdam Rijnstraat feestelijk haar deuren heropend. Het Pearle team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel.

 Supertrots

“De hele winkel heeft een complete make-over gekregen. We zijn dan ook supertrots dat we nu in de Rijnstraat in Amsterdam deze mooie Pearle winkel hebben” vertelt Vincent Beverwijk, bedrijfsleider van deze vestiging. “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid!”.

Vernieuwd én vertrouwd

Toch is niet alles nieuw: alles draait om goede service en deskundig advies. De bedrijfsleider en opticien hebben samen al meer dan 40 jaar ervaring in de optiek. “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste bril of lenzen.”

Openingsactie: 3 voor 1

Kom langs bij Pearle Amsterdam Rijnstraat en profiteer van de aantrekkelijke 3-voor-1-actie. Je koopt een bril, kiest een tweede bril gratis en krijgt nog een derde bril om cadeau te geven. Maak snel een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken of bel naar 020-6791152. Je kunt ook zonder afspraak langskomen aan de Rijnstraat 59A in Amsterdam. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs.

Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.

0 Shares